Website Cloud Expertisecentrum

header image cloudec website

Project: Website Cloud Expertisecentrum
Website: CloudEC.nl
Werkzaamheden:Website ontwerp in Photoshop, omgezet naar custom WordPress thema

Bijzonderheden: Het Cloud Expertisecentrum bestaat uit een aantal zeer ervaren mensen op gebieden als cloud computing, projectmanagement, transitiemanagement en consultancy. De website is opgebouwd in WordPress met een child theme, gebaseerd op het standaardthema van WordPress 3.2, Twenty-Eleven. WordPress stelt de mensen achter het CloudEC in staat eenvoudig zelf artikelen of foto’s toe te voegen. De zakelijke en professionele uitstraling van het website ontwerp is aangevuld met een avontuurlijk tintje door de foto’s en het kleurgebruik.

De homepage

website cloud expertisecentrum

Het Cloud Expertisecentrum is sterk gelieerd met Bailey Bridge, de vormgeving van beide sites versterkt dit gevoel. Het website ontwerp voor Bailey Bridge kunt u hier bekijken: Portfolio item website ontwerp Bailey Bridge.

Copyright © 2011 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving, Voorhout.


Comments

Website Cloud Expertisecentrum — 1 Comment

  1. Belangrijk bij de totstandkoming van je website is dat je ideeën goed overkomen en vertaald worden naar de website die je voor ogen hebt. In dat proces heeft Boris getoond geduldig, ervaren en deskundig te zijn. Daarbij is hij een hele aardige persoon, waar het goed mee samenwerken is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *