Mars Proface

logo, visitekaartje &
website ontwerp

Logo ontwerp

Mars Proface B.V. is het initiatief van een ervaren zelfstandige E&I consultant in de offshore industrie, en stelt zich als doel zelfstandige consultants en bedrijven op voor beide partijen redelijke voorwaarden en tarieven bij elkaar te brengen met een zo beperkt mogelijke overhead. Een soort Human Link: breng beide partijen op basis van mutual benefit bij elkaar en creëer zo een solide netwerk voor de lange termijn.

Het logo ontwerp beeldt de verbinding die Mars Proface tussen zzp consultants en bedrijven tot stand brengt uit. Het vormt zelf het middelpunt van de keten. De bollen zijn een (zeer) vrije interpretatie van het scheikundige schema van olie.

logo ontwerp mars proface
website ontwerp mars proface homepage

website ontwerp mars proface profielpagina

Website ontwerp

Mars Proface is een members only platform voor professionals, een soort marktplaats waar zelfstandige E&I offshore consultants op zoek naar opdrachten en bedrijven op zoek naar professionals bij elkaar worden gebracht.

Zo’n dienstenplatform, daar zijn er meer van zult u zeggen. Dat klopt, maar Mars Proface onderscheidt zich door zich in te zetten voor een voor beide partijen redelijke opzet: billijke tarieven en voorwaarden, en zonder de torenhoge tarieven die tussenliggende partijen vaak claimen zonder veel tegenprestatie.

De website biedt leden (zelfstandige E&I professionals) de mogelijkheid een profiel aan te maken waarin ze hun expertise en contactgegevens kunnen aangeven. Organisaties krijgen vervolgens toegang tot deze profielen, en kunnen geschikte kandidaten te selecteren.

Het dienstenplatform ontwerp is geïnspireerd door de olie-industrie. Zwart, wit, rood en geel voeren de boventoon, en op elke pagina illustreert een foto de achtergrond voor het netwerk dat Mars Proface wil opbouwen.

Ontwerp visitekaartje

Het visitekaartje ontwerp is soberder, meer gefocust op het verschaffen van de juiste informatie. Het logo is prominent aanwezig op de voorkant, een deel van de logo-vorm komt terug op de achterkant.

ontwerp visitekaartje mars proface
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2015 ★ Gepubliceerd: February 13, 2016
1 Comment

  • Boris heeft de website mars-proface.com met succes en naar volle tevredenheid ontworpen en gebouwd. Hij is vakkundig, zeer klantgericht en nauw betrokken. Dankzij zijn creatieve geest weet hij heel goed de visie van de klant te visualiseren in aansprekende logo’s, beelden, teksten en passende lay-outs en kleuren.
    Ik beveel Boris dan ook van harte aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *