ontwerp website

Ontwerp website EVAA

EVAA is het samenwerkingsverband van eerstelijns verloskundigen in Amsterdam-Amstelland. De vormgeving van de EVAA website is strak en toch uitbundig door de kleuren en sprankelende foto’s. Het voorziet zowel verloskundigenpraktijken als zwangeren op zoek naar de juiste verloskundige van alle benodigde informatie.

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp EVAA
Portfolio Boris Hoekmeijer Evaa Website Full Page

Gebruiksvriendelijk content management

D.m.v. Advanced Custom Fields is een gemakkelijk te bedienen content management systeem opgezet. Gecombineerd met de uitgebreide maatwerk handleiding voor de content beheerders, is het toevoegen van een praktijk of nieuwsbericht heel eenvoudig.

De website is tevens voorzien van een ledengedeelte zodat het delen van informatie eenvoudig via de website georganiseerd kan worden.

Vindbaarheid (SEO)

Er is veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de vindbaarheid (SEO), op elke individuele pagina. Door dit gedegen aan te pakken, neem je direct een voorsprong op anderen!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2022 ★ Gepubliceerd: November 29, 2022
1 Comment

  • Paula Knape says:

    Boris heeft voor ons een prachtige website gebouwd waar wij actuele informatie over onze organisatie kunnen delen aan alle zwangeren in Amsterdam en omstreken en ook de vakinhoudelijke informatie voor de verloskundigen en echoscopisten. Ik heb Boris als geduldig, oplossing gericht en vooral heel deskundig en toegankelijk ervaren. Het was een mooi proces met een geweldig resultaat. Actueel kunnen we zelf! Dank Boris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *