Villa Sonnata

logo, visitekaartje
& website ontwerp

Logo ontwerp

Villa Sonnata is een luxe vakantievilla in het prachtige Karinthië, Oostenrijk. Gebouwd door de gerenommeerde vakantievilla-ontwikkelaar , en eigendom van de familie Bakker. Voor hen heb ik het logo en een visitekaartje ontworpen, en de website ontworpen en gebouwd.

logo Villa Sonnata wit

logo Villa Sonnata zwart

ontwerp visitekaartje Villa Sonnata
homepage website Villa Sonnata

website Villa Sonnata

Website ontwerp

De logo vormgeving is strak, in zwart-wit en wit-zwart, met de subtiele vorm van bergen en de zon. Het website ontwerp sluit hier naadloos op aan, en is als één-pagina website gebouwd.

De website is gebaseerd op de door mij ontwikkelde vakantievilla-verhuur concept-website, maar het webdesign is geheel op maat ontworpen en gerealiseerd. Het grote voordeel van dit concept is dat het technisch gezien alles in zich heeft dat een professionele, goed ogende verhuur website nodig heeft. Zelfs met een maatwerk vormgeving is de prijs hierdoor toch laag gebleven.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 19, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *