Mensink Coaching

logo, & website ontwerp

Website ontwerp coach

Mensink Coaching richt zich op het coachen en counselen van mensen die hun carrière een nieuwe impuls willen geven.
De website moest dus een professioneel, zakelijk gericht uiterlijk krijgen. Met zo min mogelijk franje die van de inhoud afleidt, maar toch met een persoonlijke uitstraling. De website moest ook 100% Internet Explorer 6 compatible zijn, omdat veel van de potentiële klandizie van Mensink Coaching uit het bedrijfsleven komt, waar IE6 vaak nog de standaard is.

Het resultaat is een minimalistisch design, gebruik makend van de logo-kleuren. Door het vleugje art deco met de halve cirkels onderaan de pilaren en de foto’s krijgt het een smaakvolle en persoonlijke uitstraling

Een ander belangrijk punt was dat de eigenares zelf in staat moest zijn om teksten of nieuwe foto’s te plaatsen. Een CMS was een optie, maar eigenlijk teveel van het goede: het zou betekenen dat ze zich in het beheer van een CMS moest verdiepen, en er regelmatig onderhoud gepleegd zou moeten worden, waardoor de kosten flink toe zouden nemen.

Daarom is gekozen voor eem statische xHTML website, waarbij het content management m.b.v. Adobe Contribute zou kunnen worden uitgevoerd. Hiermee kunnen op eenvoudige, veilige en intuïtieve wijze tekst, plaatjes en pagina’s worden toegevoegd.

De website is ontworpen in Photoshop en gebouwd m.b.v. xHTML, CSS en Javascript. De focus heeft hierbij gelegen op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Less is more, dus geen overbodige franje, en optimaal afgestemd op SEO (zoekmachineoptimalisatie).

website ontwerp Mensink Coaching
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2011 ★ Gepubliceerd: February 11, 2011
1 Comment

  • Mireille says:

    Boris luisterde zorgvuldig naar de wensen en ideeën die ik had voor mijn website en ging daarmee aan de slag. Heel snel creëerde hij de basis waar ik direct erg blij van werd. Boris dacht op een zeer constructieve manier mee bij alle vragen die ik had. Vorm en inhoud werden daarmee een kloppend geheel. Zijn manier van communiceren heb ik als bijzonder prettig en open ervaren. Ik ben erg blij: http://www.mensinkcoaching.nl is een mooie website!
    Mireille Mensink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *