Logo ontwerper in Leiden

Wilt u een logo laten ontwerpen?

Een krachtig beeldmerk maakt veel verschil in de uitstraling en het succes van uw organisatie of product: een herkenbaar logo blijft mensen bij. Ze zullen het de volgende keer (onbewust) herkennen, en het gevoel hebben dat het een bekend merk is. En bekend vertalen we in ons hoofd al snel naar kwaliteit. Een goed logo vertelt ook van alles over uw organisatie. Bij grote bedrijven zijn er hele afdelingen verantwoordelijk voor wat men ‘brand identity‘ noemt: hoe zetten we ons merk in de markt? Het logo speelt hierbij een sleutelrol.

logo ontwerp voorbeeld Transpak

Logo ontwerp voorbeeld Transpak

Mooi werk

Ik ontwerp logo’s. Misschien is een logo ontwerpen nog wel mooier werk dan een website maken! Voor mij is het de ultieme creatieve uitdaging om met de beperkingen van organisatie, naam, doelgroep, visie, etc. die er altijd zijn, een logo te ontwerpen dat een positieve associatie oproept, en wordt onthouden. Het is heel leuk om in de huid van een organisatie te kruipen en de cultuur, de visie, de doelgroep en het product samen te ballen en terug te brengen tot de essentie!

logo ontwerp voorbeeld Soul Sessions Records

Logo ontwerp voorbeeld Soul Sessions Records

Wat de zaken praktisch voor u kan maken: u kunt door mij uw logo laten ontwerpen, maar ook uw website en drukwerk. Dit maakt het goedkoper en het communiceert wel zo gemakkelijk met één partij.

Kwaliteit

Ik lever het beeldmerk aan in alle gewenste uitvoeringen. Meestal zijn dat er minimaal twee, één voor op digitale media (website, e-mail handtekening, advertenties, presentaties, etc.) en één voor drukwerk. Vaak ook zijn er meer dan twee varianten nodig, bijvoorbeeld in zwart-wit uitvoering voor het adverteren in een krant. De prijs hangt sterk af van de wensen, dus is in zijn algemeenheid niet zo gemakkelijk te duiden. Als u meer wilt weten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.