VSV Twente

Website VSV Twente

Ontwerp zorg website

VSV Twente is een samenwerkingsverband van de verschillende zorgprofessionals op het gebied verloskunde. De website dient als informatiebron voor leden (protocollen, documentatie) en zwangeren.

Het ontwerp van deze ledenwebsite maakt gebruik van de kleuren van het logo, en is volledig gericht op overzicht, om de grote hoeveelheid beschikbare informatie zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk bij de bezoeker te bezorgen.

Belangrijk onderdeel hiervan is een (met name op de leden gerichte) uitgebreide gestructureerde documentenbibliotheek (vergelijkbaar met de Windows verkenner) waarin procotollen en andere documenten kunnen worden geplaatst, en van commentaar worden voorzien.

Portfolio Boris Hoekmeijer Documentenstructuur Vsv Twente
Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp Vsv Twente
Daarnaast is er een uitgebreide informatievoorziening voor zwangeren: wat kan ik van mijn zorgondersteuners verwachten op welk moment in de zwangerschap? Met het Geboortezorgplan kan de zwangere zich op de geboorte voorbereiden, en aangeven wat de eigen wensen zijn, als de geboorte dit toelaat natuurlijk.

WP All Export

M.b.v. de WP All Export plug-in wordt de ledenlijst actueel gehouden, wat de nodige handmatige administratie scheelt.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2021 ★ Gepubliceerd: January 10, 2021
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *