Agribusiness Service

bouw websites

Bouw website Agribusiness Service

Agribusiness Service BV verzorgt de marketing voor diverse partners in de diervoederindustrie. Hierdoor hebben ze diverse websites in beheer. Deze waren allen gebouwd in een gebruiksonvriendelijk systeem. Een groot aantal websites is het afgelopen 1,5 jaar deels opnieuw ontworpen, en volledig opnieuw opgebouwd in WordPress. De nieuwe websites zijn nu zowel qua vormgeving als qua opzet grotendeels gelijk, wat voor de redactieleden een prettige, eenduidige manier van werken oplevert.

Gebruiksvriendelijk content management

D.m.v. Advanced Custom Fields en custom post types is een zeer gebruiksvriendelijke interface gerealiseerd, die zoveel mogelijk geautomatiseerd de content managers het leven gemakkelijker maakt. De op maat geschreven content management handleiding maakt het dagelijks beheer nog eenvoudiger.

Verschillende websites (SEO)

Naast de website van Agribusiness Service zelf, gaat het om o.a. de websites van Nevedi, Hisfa, Stichting BSD en nog een heel aantal. Hieronder vindt u de links om ze te bekijken.

Portfolio Boris Hoekmeijer Agribusiness Service Website Full Page
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2022-2023 ★ Gepubliceerd: December 27, 2023
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *