Wat doe ik?

webdesign

Ik hoef u er niet van te overtuigen dat elk bedrijf of andere organisatie tegenwoordig niet meer zonder website kan. Anders was u niet op mijn website terechtgekomen.

Op zijn minst is uw website uw visitekaartje voor uw bestaande en potentiële klanten. Maar het kan veel meer zijn: door de informatie en vormgeving heel gericht op uw doelgroep(en) af te stemmen, kunt u veel meer mogelijke nieuwe klanten bereiken! Dat kan tot in de details, het hangt er helemaal vanaf wat u zelf voor wensen hebt, en wat uw budget is. Ik leg u graag het hele verhaal uit.

Ik ontwerp en bouw websites op maat. Kwaliteit is hierbij voor mij van het grootste belang, ik steek er veel tijd in om het optimale resultaat te bereiken, en alle details worden netjes afgewerkt. Dat betekent misschien wel een grotere investering, maar ook een hoger rendement.

Er komt nogal wat bij kijken als je het goed aan wilt pakken:

  • het afstemmen op de doelgroep (voor wie is de website bedoeld?)
  • het bepalen van de boodschap (welke informatie is nu echt essentiëel?, op welke toon benadert u uw bezoekers?)
  • het logisch structureren van de informatie zodat het gemakkelijk en snel te vinden is
  • het verpakken in een moderne en aantrekkelijke vormgeving
  • het slank bouwen van de techniek zodat de website optimaal presteert
  • het opzetten van een goede structuur om de vindbaarheid in Google te optimaliseren

Ik houd van een prettige en open communicatie, doe mijn werk met veel passie, en heb er ongelooflijk veel plezier in om deze stappen samen met u te doorlopen. Door uw marktkennis en mijn web/marketing kennis te combineren, werken we naar een prachtig en effectief eindresultaat toe!

Wilt u meer weten? Lees verder!

boris hoekmeijer foto scooter

ontwerp logo & drukwerk

Voor veel van mijn klanten ontwerp ik ook het logo en drukwerk, zoals visitekaartjes, folders, flyers, of een complete huisstijl.

Een krachtig, herkenbaar logo ontwerp maakt veel verschil in de uitstraling en het succes van uw organisatie of product: een pakkend beeldmerk blijft mensen bij. Ze zullen het de volgende keer herkennen, en het gevoel hebben dat het een bekend merk is. En bekend staat in ons hoofd al snel gelijk aan kwaliteit. Uw logo zegt ook van alles over uw organisatie. Bij grote bedrijven zijn er hele afdelingen verantwoordelijk voor wat men ‘branding’ noemt: hoe zetten we ons merk in de markt? Het logo speelt hierbij een sleutelrol. Misschien is een logo ontwerpen nog wel mooier werk dan een website maken! Voor mij is het de ultieme creatieve uitdaging om met de beperkte ruimte die een beeldmerk biedt iets te ontwerpen dat in het oog springt, mensen bijblijft. Het is heel leuk om in de huid van een organisatie te kruipen en de cultuur, de visie, de doelgroep en het product samen te ballen en terug te brengen tot de essentie!

De in het logo en de website ingezette vormgevingslijn doortrekken naar andere huisstijl-items (zoals drukwerk) is essentiëel voor een professionele uitstraling. De extra kosten hiervoor vallen vaak erg mee, en het kan altijd als los item aan de offerte worden toegevoegd.

Meer informatie over het ontwerpen van logo’s vindt u .

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van drukwerk? Lees dan verder!

boris hoekmeijer foto kozijn

training & advies

Ik verzorg zowel content management als fotobewerking- trainingen. Daarnaast kan ik ook uw website voor u doorlichten en een rapport maken met bevindingen en aanbevelingen.

Wilt u weten hoe ik u kan helpen het rendement van uw website te verhogen? Lees verder over web advies.

Wilt u meer informatie over de verschillende trainingen? Lees verder.

boris hoekmeijer foto frames

hosting & onderhoud

Voor de meeste klanten voor wie ik de website heb ontwikkeld, verzorg ik ook de hosting en het onderhoud. Onderhoud is niet voor iedereen gelijk even logisch. Maar vergelijkt u het met een auto: als u die nieuw van de garage meeneemt, vindt u het toch ook niet vreemd als er ééns in de zoveel tijd onderhoud nodig is? Voor websites geldt dit ook: er worden dagelijks beveiligingslekken gevonden en gedicht met software updates; er worden continu nieuwe technieken bedacht om websites efficiënter te maken, of beter vindbaar. Uw website is een levende entiteit, zowel qua inhoud als qua constructie.

Meer informatie over hosting vindt u .
Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust even met mij op, of kom eens langs voor een goede espresso of cappuccino in mijn studio in Voorhout, midden in de Bollenstreek.