SPS-RM

Website + logo Prenatale screening Leiden

website ontwerp stichting

Nadat het RCNZH in 2018 als zelfstandige stichting onder de naam SPS-RM (Stichting Prenatale Screening Randstad Midden) is verder gegaan, was het ook tijd voor een nieuwe website. Een frisse, moderne vormgeving passend bij het vernieuwde logo (zie verderop).

SPS-RM is in de regio Leiden-Den Haag verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau van prenatale screening in de regio. De website dient daarmee voornamelijk als informatiebron voor echoscopisten, echocentra en verloskundigenpraktijken in de omgeving. Belangrijk dus, om de informatiestructuur zo logisch mogelijk op te zetten,

Het website ontwerp in de zorgsector vraagt om een gedegen aanpak: de informatievoorziening is leidend, dus de vormgeving is hier optimaal op afgestemd: veel witruimte en rust. Dit geeft SPS-RM ook de uitstraling van senioriteit die bij de organisatie als verantwoordelijke partij past. Het WordPress CMS is hier uitstekend geschikt voor, gezien haar flexibiliteit in zowel vormgeving als functionaliteit.

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp SPSRM Homepage

SPSRM Nieuwe Website Counselors Pagina Boris Hoekmeijer Webdesign
Portfolio Boris Hoekmeijer Logo Ontwerp SPSRM

logo ontwerp zorgsector

In 2011 ontwerp ik het RCNZH logo en bouwde ik bijbehorende website. Na de veranderingen in 2018 is het logo herzien. De vorm stond nog als een huis, dus is ervoor gekozen alleen de kleurstelling en lettertype aan te passen.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2019 ★ Gepubliceerd: July 17, 2019
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *