PlayWell

logo & webshop ontwerp

Logo ontwerp

PlayWell is een vrolijke webshop gespecialiseerd in speelgoed webshop. Het logo ontwerp is voorzien van vrolijke kleuren en een speels lettertype, zodat het kinderen aanspreekt. De eenvoudige, maar sprekende vorm zorgt voor een sterke uitstraling.

logo ontwerp playwell
website ontwerp playwell

Webshop ontwerp

PlayWell is een nieuw online speelgoedwarenhuis (webshop). De website is optimaal ingesteld om de vindbaarheid te stimuleren, en het ontwerp is afgestemd op de belangrijkste doelgroep: kinderen! Veel plaatjes, vrolijke kleuren en speelse lettertypes.

De winkel draait op een Magento webshop (het meestgebruikte webshop CMS ter wereld momenteel), uitgebreid met allerlei functies om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Het basisthema is compleet op maat aangepast, zowel qua vormgeving als qua indeling. De informatie is logisch gestructureerd, en eenvoudig te vinden. Daarnaast is er een uitgebreide zoekfunctie geïmplementeerd die het de bezoeker nog eenvoudiger zal maken, met als resultaat een erg gebruiksvriendelijke en kindvriendelijke website.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen Magento webshop? Lees dan eens dit .

N.B.: Helaas is de Playwell website inmiddels offline.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2014 ★ Gepubliceerd: August 19, 2014
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *