CardioThoracaal Chirurgie Zorgpad

logo ontwerp

Ontwerp logo CardioThoracaal Chirurgie Zorgpad

Het CardioThoracaal Chirurgie Zorgpad, oftewel CTC Zorgpad, is een samenwerkingsverband van diverse geledingen binnen het LUMC en Basalt Revalidatie, met als doel de (potentiële) hartoperatiepatiënt te informeren en voor te bereiden op de operatie.

Ctc Logo
Portfolio Boris Hoekmeijer Ctc Zorgpad Website Full Page

ontwerp wesite

Website ontwerp hartpatient.info

De website biedt in een aantal detailgradaties volledige uitleg voor de open-hartoperatie-patiënt: hoe bereid ik me voor op de operatie, wat gebeurt er tijdens en om de operatie heen, en hoe revalideer ik? Op de homepage is een uitleg in grove indeling gemaakt. Op de pagina “Healthy-2-Surgery” worden de grote stappen in meer detail uitgelegd, en op de “Zorgpad” pagina, vindt u uitleg over elke stap. Ingedeeld als een soort metrolijn/tijdlijn, waarop elke nieuwe stap één voor één verschijnt, en u kunt klikken voor meer detailinformatie in de vorm van foto’s, film of tekst.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2023 ★ Gepubliceerd: December 19, 2023
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *