Stemerdink & Verhoek

Oude website

Administratiekantoor Stemerdink en Verhoek uit Aalsmeer levert diverse financiële diensten, en zijn voor hun klandizie niet afhankelijk van hun website. Men heeft daarom lang doorgedraaid met een op tabellen gebaseerde website van rond de eeuwwisseling. Nu, met alle moderne mogelijkheden, en de veranderde eisen zoals geschiktheid voor mobiele en tablet weergave (responsive design), werd het toch wel echt tijd voor een gloednieuw ontwerp.

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp Stemerdink En Verhoek Homepage
Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp Stemerdink En Verhoek Diensten Pagina

Website ontwerp

Het authentieke S&V logo diende gehandhaafd te blijven. De kleurstelling en authentieke uitstraling hiervan zijn als basis genomen, om een moderne, frisse look & feel te realiseren. Met een duidelijke informatiestructuur en overzichtelijke weergave. Zo kan administratiekantoor Stemerdink en Verhoek weer jaren vooruit!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2019 ★ Gepubliceerd: February 6, 2019
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *