Black Bustard Consultancy

logo ontwerp business advisor

De man achter Black Bustard Consultancy heeft zijn sporen verdiend in het ontwikkelen en bouwen van organisties, infrastructuur en vastgoed op vliegvelden over de hele wereld. Met Black Bustard Consultancy richt hij zich dan ook op het participeren in business opportunities als developer, consultant, investeerder of adviseur in de airport branche.

De bustard is een grote vogel, mogelijk de grootste vliegende vogel. Een omnivoor en opportunist. De black bustard is een niet bestaand wezen, maar verwijst naar de black swan theory die stelt dat je mentaal voorbereid kunt zijn op gebeurtenissen die nog niet eerder hebben plaatsgevonden.

Het constultant logo ontwerp beeldt dan ook de markante kop van de bustard uit, in monochroom uitvoering vanwege de naam en de professionele en strakke uitstraling.

Portfolio Boris Hoekmeijer Logo Ontwerp Black Bustard Consultancy
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2021 ★ Gepubliceerd: February 1, 2021
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *