Over mij

In 2010 heb ik iSpace opgericht, en ben ik voor mezelf begonnen als webdesigner/grafisch vormgever. Het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb! Elke dag ga ik met veel plezier en passie aan de slag, maandag is sindsdien een dag om naar uit te kijken :-). Ik werk vanuit Voorhout – de Bollenstreek -, maar mijn klanten zitten door het hele land.

Het leukste aan mijn beroep vind ik de diversiteit: omdat elke klant een andere organisatie of overtuiging vertegenwoordigt, word je gedwongen voor elke opdracht creatieve oplossingen binnen een ander kader bedenken. Daarna is het altijd geweldig om je ontwerp met de techniek tot leven te wekken, en zo de extra dimensie van interactiviteit toe te voegen.

Ik houd van een prettige en open communicatie, en door mijn uitgebreide ervaring als ICT-er en manager in het bedrijfsleven ben ik in staat duidelijk te krijgen wat mijn klanten voor ogen hebben (of ze te helpen dit beeld helder te krijgen), de projecten goed te organiseren en in techniek om te zetten, en kan ik op alle vlakken met mijn klanten meedenken: teksten, tone-of-voice, vindbaarheid, marketing, informatiestructuur, enzovoort.

foto boris hoekmeijer

Ik ben gedreven, en houd er van om het nét even anders te doen. Geen standaard ontwerp, maar een ontwerp op maat, dat opvalt tussen de concurrentie.

De bedrijfsnaam iSpace is daarom ook bewust gekozen: het staat enerzijds voor de grenzeloze ruimte aan vormgeving en technieken die het Internet ons biedt, anderszijds voor zelf grenzeloos denken, zonder beperkingen een ontwerp maken, en daarna bijpassende techniek zoeken. En niet andersom.

Kwaliteit is voor mij echt het allerbelangrijkst: elke klant moet een tevreden klant zijn, ik ben zuinig op ze. Bijna altijd werken we jaren samen, dat hoop ik nog heel lang te doen!

Met vriendelijke groet,
Boris Hoekmeijer