Over mij

Boris Hoekmeijer

Al sinds mensenheugenis zoekt hij het in de creatieve hoek: muziek, tekst, fotografie/bewerking, vormgeving. Van die dingen. Na ruim 10 jaar in ICT en Customer Service contreien, waarin zijn creativiteit steeds minder ruimte vindt, besluit hij tot een rigoureuze koerswijziging: niet langer leiding geven en hoofdlijnen bewaken, maar zelf de creatieve diepte in! In web design vindt hij de ideale keuken om van zijn creativiteit, structuur, digitale techniek en plezier in serviceverlening een gepeperd fusiongerecht te bereiden. Hij kan niet wachten om ook voor u een prachtige website of pakkend logo te ontwerpen!

Tot zover het perscommuniquée.
boris_hoekmeijer

Ik combineer passie voor ontwerp en techniek, een creatieve geest en uitgebreide ervaring in het structureren en gebruiksvriendelijk presenteren van informatie. Ik ben prettig en open in mijn communicatie, en weet daardoor goed boven water te krijgen wat mijn klanten voor ogen hebben.

Bekijk (en print) hier PDF’s van mijn:

  1. CV (of hier de PDF)
  2. portfolio (of hier de PDF)
  3. bedrijfspresentatie (of hier de PDF)
  4. algemene voorwaarden

iSpace

Ik heb iSpace in 2010 opgericht. Na een succesvol decennium in IT en Customer Service, als techneut, consultant en manager, wilde ik niet langer compromissen sluiten op kwaliteit en op dienstverlening, en moest er meer ruimte komen voor creativiteit.

Hiermee is de filosofie van iSpace geboren: Elke klant moet tevreden zijn met het eindresultaat! iSpace is dat namelijk zelf ook alleen als het 100% klopt. Als dat wat meer tijd kost, dan is dat maar zo. Een tevreden klant komt terug en verspreidt een goede reputatie.

iSpace werkt vanuit het prachtig gelegen Voorhout. Idyllisch gesitueerd tussen het mooie Leiden, het Noordzeestrand en het Groene Hart. Hoe mooi wil je het hebben!

iSpace wil niet als alle andere internetbureau’s zijn. Geen dertien-in-een-dozijn websites, maar op maat gemaakt, precies passend bij uw organisatie en haar filosofie. Met passie en overtuiging. De bedrijfsnaam is daarom ook bewust gekozen: het staat enerzijds voor de grenzeloze ruimte aan vormgeving en technieken die het Internet ons biedt, anderszijds voor zelf grenzeloos denken, zonder beperkingen een ontwerp maken, en daarna bijpassende techniek zoeken. En niet andersom.