Apotheek WZA

flyer & website ontwerp

Website ontwerp v2

De eerste website van de apotheek van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) was qua vormgeving en informatievoorziening afgestemd op de website van het WZA. De nieuw geïmplementeerde richtlijn voor apothekers en medicatiedistributeurs te handelen volgens de zes Veilige Principes, vereiste echter een nieuwe informatiestructuur. De toegenomen zelfstandigheid was een goede aanleiding om ook qua vormgeving een eigen pad te kiezen.

Het resultaat is een modern, volledig mobile first responsive design website ontwerp: navigatie op basis van de veilige principes zorgt voor een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke structuur waarmee het juiste artikel gemakkelijk te vinden is ondanks de grote hoeveelheid informatie.

Het website ontwerp is sterk visueel gericht, zodat de bezoeker gemakkelijk zijn weg vindt, en het geheel er fris en modern uitziet. Een groot deel is alleen toegankelijk voor aangesloten organisaties t.b.v. medicatiedistributie. d.m.v. een uitgekiend beveiligingssysteem.

website ontwerp apotheek wza v2 homepage

website ontwerp apotheek wza v2 kennisbank
flyer ontwerp apotheek wza v2

Flyer ontwerp v2

Flyer ter promotie van de lancering van de vernieuwde website, geheel opgezet rondom de Veilige Principes, en wordt met de distributie van medicatie uitgeleverd aan de diverse aangesloten instellingen.

Het flyer ontwerp sluit aan op de vernieuwde vormgeving van de website, en is voorzien van een QR code waarmee men direct naar de website kan.

Website ontwerp v1

De WZA apotheek verzorgt de distributie van medicatie voor de regio noordoost Nederland. Door de realisatie van deze website, zijn aangesloten instellingen er nu van verzekerd altijd de beschikking te hebben over de laatste status van procedures en formulieren, en kan informatie over medicatie en belangrijk nieuws snel naar de instellingen gecommuniceerd worden.

Zij hebben hiertoe de beschikking over een afgeschermd gedeelte waarop door de instellingen automatisch wordt ingelogd zonder tussenkomst van de bezoeker. Zo wordt een hogere kwaliteit van zorg gerealiseerd.
Het ontwerp is deels gebaseerd op de website van het em de familieband tot uitdrukking te brengen.

website ontwerp apotheek wza v1 homepage
flyer ontwerp apotheek wza v1

Flyer ontwerp v1

Flyer ter promotie van de lancering van de website, om bij de aangesloten instellingen nog eens te wijzen op de nieuwe manier van werken, en ze op de hoogte te brengen dat de website nu een feit is. Voorzien van een QR code waarmee men direct naar de website kan.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2015 ★ Gepubliceerd: February 13, 2016
2 Comments

  • Home Blogs Me says:

    Goede blog post. Ik waardeer deze website absoluut. Bedankt!

  • Clinical pharmacist at Wilhelmina Ziekenhuis Assen

    Al bijna drie jaar werken wij samen met Boris. Hij is verantwoordelijk voor het prachtige ontwerp van onze website en verzorgt tevens de hosting. Hij reageert altijd snel op vragen of wensen van onze kant en denkt mee over goede oplossingen. Wij krijgen veel complimenten van onze klanten over de site, maar oordeelt u vooral zelf: ApotheekWZA.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *