Klanten

Wie zijn mijn klanten?

sfeerfoto klanten bollenstreek pagina

Als webdesigner in de Bollenstreek ontwerp en bouw ik websites voor allerlei soorten organisaties: stichtingen en bedrijven – meestal ZZP of MKB – maar ook sportbonden, onderzoeks-samenwerkingsverbanden, promovendussen en particulieren. Met name in Voorhout en de rest van de Bollenstreek, maar mijn klanten zitten door heel Nederland, en zelfs daarbuiten, tot in Azië! Voor elke organisatie ontwerp ik een effectieve, mooie website volledig afgestemd op de doelgroep, de visie van de organisatie en de smaak van de opdrachtgever. En het liefst met een eigenzinnig randje, je wilt met je website toch een beetje opvallen tussen alle competitie.

Ik doe dit niet alleen, maar met mijn klanten samen! Hun input is heel belangrijk, ik wil dus van alles van ze weten: wat en wie willen ze bereiken met de website? Wat willen ze vertellen en op welke toon? Welke visie en welk beeld willen ze uitdragen? Wat is hun persoonlijke smaak? Dat is allemaal van invloed op het uiteindelijke ontwerp. Alleen zó is het uiteindelijke resultaat wat u ervan verwacht of gehoopt had.

Met veel van mijn klanten werk ik al jaren samen. Na het website project zijn er vaak nieuwe ideëen over de bedrijfsvoering of marketing, waarvoor ook aan de website veranderingen gemaakt moeten worden. Door de langdurige samenwerking groei je mee in hun ontwikkeling en is het steeds makkelijker om met hen over de veranderingen mee te denken. Dat schept veel onderling vertrouwen, en geeft mij enorm veel plezier.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de websites van mijn klanten. Klik erop om de website te bekijken.