Drukwerk ontwerper in de Bollenstreek

Zoekt u een drukwerk ontwerper?

Wat voor drukwerk kan ik als grafisch vormgever voor u ontwerpen? Dit is heel divers. U kunt denken aan bijvoorbeeld visitekaartjes of een huisstijl, flyer, presentatiemap of poster.

foto visitekaartje met UV spot bedrukking

Voorbeeld visitekaartje met UV spot bedrukking

De eisen die aan de vormgeving van drukwerk gesteld worden zijn sterk afhankelijk van het product. Het ontwerp van een visitekaartje vraagt vaak om vormgeving van de inhoud (logo en contactinformatie). Bij het vormgeven van een huisstijl ontwerp moet het veel subtieler, de aandacht moet ten slotte voornamelijk naar de inhoud gaan. Bij het ontwerp van een brochure is vaak weer wat meer ruimte voor vorm en kleur, en de opmaak van een boek of tijdschrift is weer een heel ander verhaal.

Daarnaast is het te bedrukken materiaal van groot belang. Elk materiaal heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen en aandachtspunten. Er kan op diverse soorten, vormen en diktes papier gedrukt worden, maar ook op ander materiaal zoals bijv. transparant PVC of aluminium. Het is ook mogelijk reliëf te creëeren d.m.v. rillen, stansen of UV spot. Dit alles is van grote invloed op de drukkosten. Ik leg de mogelijkheden en consequenties aan u uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

ontwerp visitekaartje transparant PVC

Voorbeeld visitekaartje transparant PVC

Wat altijd opgaat, is dat u wilt dat het presentatie- en promotiemateriaal van uw organisatie professioneel overkomt en positief opvalt. En net als bij een website en een logo dient de vormgeving natuurlijk te passen bij de doelgroep en het imago dat uw organisatie moet uitstralen.

Druk-klaar afleveren

Alles wordt natuurlijk druk-klaar afgeleverd, zodat uw drukker het zonder problemen kan verwerken. In veel gevallen zal het praktisch zijn om vantevoren een drukker te selecteren, zodat ik hun specifieke eisen met ze kan afstemmen, dit wil namelijk nog wel eens verschillen. Ik ben gevestigd in Voorhout in de Bollenstreek, maar reizen is geen punt. Ik geef er sowieso de voorkeur aan elkaar te ontmoeten en een en ander te bespreken. Dat werkt een stuk prettiger is mijn ervaring.

Wilt u meer weten? U kunt contact met mij opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.