Project346shop

webshop ontwerp

Project346shop verkoopt übercoole fietsen. Cruisers en choppers.

Dat vraagt om een hip en fris ontwerp! Door de marketinggerichte visie van de initiatiefnemer is de content niet alleen mooi, visueel gericht en gebruiksvriendelijk, maar werd er ook een echte brand identity ontwikkeld, zodat de content sterk marketinggericht is. Als je door de site heen bladert, krijg je gewoon zin om er ook een te bestellen!

portfolio item website ontwerp project346shop homepage
portfolio item website ontwerp project346shop homepage compleet
Een blitse product storytelling webshop, gebouwd in een WooCommerce/WordPress omgeving. Project346shop is niet alleen de enige webshop die Project346 fietsen en onderdelen verkoopt, het zet ook het Project346 merk stevig in de markt!

Het website ontwerp is volledig responsive uitgevoerd, en heeft een overzichtelijke structuur waardoor de bezoeker gemakkelijk zijn weg weet te vinden. Niet alleen naar de webshop, maar ook naar de inspirerende pagina’s die het merk kracht bij zetten.

De website is inmiddels helaas offline.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2016 ★ Gepubliceerd: June 16, 2016
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *