Liber amicorum

liber amicorum vormgeving

Bij een emeritaat (afzwaaiend hoogleraar) hoort natuurlijk een liber amicorum – in de volksmond noemen we dat gewoon een vriendenboek 🙂 .
Collega’s en ex-collega’s uit alle windstreken leveren anekdotes en foto’s aan, wat samengevoegd wordt in een boekje ter afscheid. Dit verdient natuurlijk een mooie vormgeving, en aldus geschiedde voor hoogleraar Prof. Dr. J.M.G. van Vugt aan de St. Radboud universiteit in Nijmegen.

foto gedrukt liber amicorum
ontwerp liber amicorum omslag

liber amicorum pagina opmaak

Wijze uil

De liber amicorum vormgeving is strak opgemaakt, naar de smaak van de ontvanger. De omslag wordt gesierd door een uil, tegelijkertijd symbool van wijsheid en, toevalligerwijs, een hobby van de emeritus hoogleraar. De opmaak van het boek is in een bijpassende minimalistische vormgeving.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2016 ★ Gepubliceerd: May 17, 2016
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *