KWO-villa

website ontwerp

Villa verhuur

Karinthië is echt een geweldige vakantielocatie, zowel met als zonder kinderen. De natuur is overweldigend en er zijn overal wandel- fiets en mountainbike routes, en er zijn talloze activiteiten voor kinderen. Bovendien is Karinthië erg zonnig en aangenaam qua temperatuur.

Voor maakte ik een boeking website ontwerp, en realiseerde deze in WordPress.

link naar portfolio item KWO-villa

link naar portfolio item KWO-villa overzichtpagina
link naar portfolio item KWO-villa boekingspagina

link naar portfolio item KWO-villa activiteiten

Boeking systeem

Een boeking systeem is tamelijk complex, maar het voordeel van deze oplossing is dat het geheel binnen de WordPress omgeving draait, en niet zoals bij veel boeking modules, de daadwerkelijke boeking systeem zich op een externe locatie bevindt. Op deze manier houdt KWO de controle volledig in eigen hand, en is men niet afhankelijk van een externe leverancier die bijvoorbeeld zomaar zijn prijzen kan verhogen.

Op de KWO-villa website vindt u naast het boeken van uw vakantievilla, allerlei informatie over de villa’s en welke activiteiten en faciliteiten er in de omgeving zijn.

Het website ontwerp is zo opgezet dat u alle informatie over de villa’s en de omgeving snel en overzichtelijk kunt vinden, uiteraard voorzien van een responsive design, zodat u het ook op uw smartphone of tablet lekker kunt bekijken.Het ontwerp staat ook in de showcase van WPML (Multilanguage module voor WordPress)!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 18, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *