Lijn1 Haaglanden

website ontwerp

Wat doet Lijn1?

Lijn1 Haaglanden zet zich in om in Den Haag en omgeving de samenwerking tussen burger, eerste lijns zorgaanbieder, zorgverzekeraar en gemeente te bevorderen. Meer bewustzijn bij burgers, betere organisatie bij instanties. Dit uit zich in diverse initiatieven en rollen zoals advies, projectmanagement en partnerschap.

website ontwerp lijn1 haaglanden homepage
website ontwerp lijn1 haaglanden teampagina

website ontwerp

Een zorg website ontwerp zoals dit heeft wat specifieke eisen: de drempel moet vooral heel laag zijn om op de website te blijven. De De vormgeving heeft daarom een speels karakter, gekenmerkt door lijnen en bollen gecombineerd met de felle kleuren van het logo. Het resultaat is een sterk visueel gericht ontwerp, dat toch heel gebruiksvriendelijk, en overzichtelijk blijft.

De website is volledig met een responsive design uitgevoerd: ook op uw smartphone of tablet ziet alles er overzichtelijk uit. De informatie is zowel via de gebieden (werkgebieden) als via de teamleden gemakkelijk terug te vinden.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2015 ★ Gepubliceerd: November 27, 2015
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *