Droomkinderkamer

logo & webshop ontwerp

Logo ontwerp

Droomkinderkamer combineert in haar webshop vintage kinderledikantjes met retro en moderne accessoires. Voor aanstaande moeders met een goed ontwikkeld gevoel voor stijl!

Het logo ontwerp is een combinatie van stijlen uit verschillende tijdperken: vintage, retro> en modern. De moderne, simpele, dikke lijnen combineren mooi met de tekening zelf, en de retro-aandoende groen- en grijstinten en lettertype. Het beeldt een baby in een ledikant uit, en tegelijkertijd een wolk.

logo ontwerp droomkinderkamer
website ontwerp droomkinderkamer homepage

Webshop ontwerp

Het website ontwerp is maatwerk, en gebouwd in WordPress, voorzien van een WooCommerce webshop, uitgerust met diverse uitbreidingen zoals een iDeal betalingsmogelijkheid en diverse verzendkosten en BTW mogelijkheden. Het ontwerp combineert retro en moderne vormgeving, in frisse, vrolijke kleuren. Verschillende pagina’s zijn uitgerust met een slideshow waarin de verschillende objecten één voor één in beeld verschijnen, wat het speelse karakter illustreert.

Responsive design

Het responsive design zorgt ervoor dat de website ook op kleine schermen netjes en goed te bedienen wordt weergegeven, en door de uitgebreide, op maat gemaakte handleiding en overdracht, is de eigenaresse prima in staat zelf content zoals slides, producten en tekst toe te voegen en aan te passen.

N.B.:de Droomkinderkamer website is inmiddels vervangen door

ontwerp droomkinderkamer homepage

ontwerp droomkinderkamer shop
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2014 ★ Gepubliceerd: June 3, 2014
1 Comment

  • Willemijn says:

    Boris heeft het logo en de website voor Droomkinderkamer ontworpen.
    Het was een zeer plezierige manier van samenwerken. Tijdens het bouwen van de site kon ik mee kijken. Wanneer ik een nieuw idee had of verandering paste hij dit na mailcontact gelijk voor me aan en zag ik dezelfde dag het resultaat. Dit werkte voor mij heel fijn en was zo zeer betrokken bij het ontwerpproces. Boris heeft mijn wensen goed aangevoeld en kwam met hele leuke aanvullingen. Boris nogmaals bedankt daarvoor! Wanneer ik weer een website nodig heb, heb ik mijn adresje wel gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *