Comali

website ontwerp

Wereldwinkel

De Comali winkel is al jaren een begrip in Sassenheim, maar de webshop is lange tijd niet onderhouden. Hierdoor was de techniek verouderd (eShop), en functioneerde een en ander niet meer naar behoren.

In samenspraak met de eigenaresse is besloten om de grote investering van een geheel nieuwe webshop te vermijden, en in plaats daarvan het bestaande ontwerp te handhaven, en de webshop te herstellen: alle benodigde website onderhoud d.m.v. updates en daaruit voortkomende reparaties, en modernisering qua beveiliging, vindbaarheid (SEO) en mobiel gebruik.

Een dergelijke restauratie kan soms net zoveel tijd kosten als het opzetten van een geheel nieuwe site, maar gelukkig viel dat mee, en is met beperkte middelen de webshop in ere hersteld. U kunt weer met een gerust hart online bestellen!

homepage Comali webshop
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2016 ★ Gepubliceerd: September 10, 2016
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *