Vakantievilla Karinthië

logo, drukwerk &
website ontwerp

Logo ontwerp

De vakantievilla‘s Villa Gemse en Villa Steinbock zijn luxe vakantievilla‘s in het prachtige Karinthië (Oostenrijk), nét boven de Italiaanse en Sloveense grenzen. Gebouwd door de gerenommeerde vakantievilla-ontwikkelaar , en eigendom van de familie Meines. Voor hen heb ik het logo, visitekaartjes en een folder ontworpen, en de website ontworpen en gebouwd.

Het logo ontwerp voor Vakantievilla Karinthië stelt een gems voor. Mooie natuurtinten en een sierlijk lettertype completeren de vorm.

logo Vakantievilla Karinthië
homepage ontwerp Vakantievilla Karinthië

website ontwerp vakantievilla karinthie villa pagina

Website ontwerp

Het vakantievilla verhuur website ontwerp sluit goed aan op het logo, en is gebaseerd op het door mij ontwikkelde villa-verhuur website-concept, gemaakt in WordPress. De techniek is aangepast aan het feit dat het hier om twee vakantievilla‘s gaat, de vormgeving is volledige op maat ontworpen.

Het grote voordeel van dit concept is dat het technisch gezien alles in zich heeft dat een professionele, goed ogende verhuur website nodig heeft. Zelfs met een maatwerk vormgeving is de prijs hierdoor toch scherp te houden.

Ontwerp visitekaartje en folder

Het folder ontwerp is voorzien van veel fotomateriaal om de lezer in de juiste stemming te brengen, en te laten zien hoe prachtig het in Karinthië is. Veel tekst hoeft er niet op, dat kan men op de website terugvinden waar informatie altijd actueel is.

Het visitekaartje ontwerp is soberder, meer gefocust op het verschaffen van de juiste informatie. Het logo is wel prominent aanwezig.

ontwerp visitekaartje vakantievilla karinthie

 ontwerp folder vakantievilla karinthie
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 18, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *