Villa Alpenrose

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

Villa Alpenrose is een luxe vakantievilla in het prachtige Karinthië, Oostenrijk. Gebouwd door de gerenommeerde vakantievilla-ontwikkelaar , en eigendom van de familie Stalenburg. Voor hen heb ik het logo ontworpen en de website ontworpen en gebouwd.

Het logo ontwerp stelt een rhododendron (alpenrose) voor. Kleurig en vrolijk, en voorzien van een bijpassend lettertype.

logo Villa Alpenrose
homepage ontwerp Villa Alpenrose

Website ontwerp

Het villa verhuur website ontwerp sluit goed aan op het logo, en is gebaseerd op de door mij ontwikkelde WordPress villa-verhuur concept-website. Ontwerp en techniek zijn beperkt aangepast, met name om te faciliteren dat het een extra grote vakantievilla betreft, met aangebouwde studio. Deze zijn zowel separaat als gezamenlijk te huur.

Het grote voordeel van dit concept is dat het technisch gezien alles in zich heeft dat een professionele, goed ogende verhuur website nodig heeft. Zelfs met een maatwerk vormgeving is de prijs hierdoor toch scherp te houden.

De website bestaat inmiddels helaas niet meer.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 18, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *