DORFL

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

Dorfl is het bureau van de succesvolle leadership trainer/coach Leonie de Vree. Met het succes ontstond na een aantal jaren ook de wens om een nieuw logo ontwerp, passend bij de organisatie en de smaak van de eigenares: een eenvoudig, minimalistisch en professioneel ontwerp. Motto “de vorm moet niet afleiden van de inhoud”!

logo ontwerp Dorfl
website ontwerp dorfl - homepage

website ontwerp dorfl - wie zijn wij pagina

Website ontwerp

DORFL geeft training en coaching aan management en leidinggevenden, juist om hun leadership skills te vergroten. Door het perspectief te veranderen, veranderen inzichten. Door passie in hun werk te leggen overtuigen ze deelnemers. Door coachend en dienend leiding te geven, haalt de leider het optimale uit talent, motivatie en creativiteit bij zijn mensen.

De tweetalig uitgevoerde website is uitgedost met een minimalistisch ontwerp. Een strak en professioneel uiterlijk, dat tegelijkertijd de visie van DORFL uitstraalt: met kennis, passie en moderne middelen de inhoud overbrengen. Het website ontwerp is visueel gericht: weinig tekst, maar toch veel duidelijk maken. Én volledig uitgevoerd in een responsive design: de website past zich naadloos aan elk schermformaat aan.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2014 ★ Gepubliceerd: September 17, 2014
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *