Vakantiesite Karinthië

website ontwerp

Karinthië, Oostenrijk is de perfecte vakantielocatie: zonnig, heerlijk aangename temperaturen, prachtige natuur met veel wandel-, fiets-, en mountainbike routes, restaurants en cafétjes, en een enorme hoeveelheid activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Zwemparadijzen en attractieparken, maar ook kleinschalige activiteiten zoals kinderboerderijen, een edelsteenmijn waar je je eigen fortuin bij elkaar kunt hakken, stranden, meren, skigebieden, enzovoort.
De grens met Italië en Slovenië is ook vlakbij, waardoor je in een wip in een compleet andere cultuur zit, en bijvoorbeeld van een echte italiaanse pizza kunt genieten.

vakantiesite karinthie homepage
vakantiesite karinthië activiteit pagina
Vakantiesite Karinthië is een initiatief van KWO (Koopwoningen Oostenrijk), een ervaren vakantievilla ontwikkelaar. Op de site is een grote hoeveelheid activiteiten, faciliteiten, evenementen en vervoersmogelijkheden terug te vinden. Snuffel lekker rond, er is voor elk wat wils. En de informatie wordt regelmatig door KWO en de aangesloten villa-eigenaren aangevuld met nieuwe vondsten!

Omdat het om een grote hoeveelheid informatie gaat, is het website ontwerp zo functioneel mogelijk gehouden. Je ziet overzichtelijk op een kaart welke activiteiten er zijn, en kunt eenvoudig filteren op allerlei categorieën. Veel plezier!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 19, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *