COBRAdagen

drukwerk &
website ontwerp

Logo redesign

Het oude COBRAdagen logo was aan modernisering toe. Hiernaast ziet u links het oude logo, en rechts de door mij herziene versie.

logo redesign COBRAdagen
website ontwerp cobradagen homepage

website ontwerp cobradagen programma pagina

website ontwerp cobradagen historie pagina

Congres website ontwerp

De tweejaarlijkse COBRAdagen congres is een begrip in de medische wereld, drukbezocht door gynaecologen en chirurgen. Op de nieuwe website gaat alle aandacht naar het congres, en is de randinformatie meer naar de achtergrond verschoven.

De drie belangrijkste pagina’s (homepage, eerstkomende congres, inschrijven) zijn vormgegeven als één pagina (dat noemen we een one-page design), wat betekent dat je met simpele scrollbewegingen naar de volgende pagina vloeit.

Deze uitgebreide homepage bevat de belangrijkste informatie: een call-to-action voor de inschrijving, het programma en de teasers om de nieuwsgierigheid op te wekken.

De overige pagina’s hebben een iets andere vormgeving, om het verschil tussen actueel en overige informatie duidelijk te maken. Hier zijn bijvoorbeeld de oude COBRAdagen en presentaties op te zoeken, en meer informatie over de stichting). De informatie is overzichtelijk en ruimtelijk ingedeeld, en het geheel werkt bijzonder gebruiksvriendelijk.

N.B.: inmiddels is de vormgeving van de congres website volledig herzien. U kunt hem hier bekijken:

Drukwerk ontwerp

Naast de website heb ik voor COBRAdagen een serie gedrukte ontwerpen gemaakt, zoals flyer, het programmaboekje, de badge en een banner.

drukwerk ontwerp cobradagen programmaboekje

flyer ontwerp cobradagen eerste aankondiging

flyer ontwerp cobradagen tweede aankondiging
foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2013 ★ Gepubliceerd: July 11, 2013
1 Comment

  • Boris has designed the website (http://www.cobradagen.nl) for a medical conference which I organise and he has done this with great effort, creativity and enthousiasm. Not only do I like the result but I really liked the process as well. Looking forward to the next project!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *