CAHAL

Website CAHAL

Bouw website medische informatievoorziening

CAHAL staat voor “Centrum Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam Leiden”, en is een samenwerkingsverband van medisch specialisten uit van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (AUMC) en het Leiden Universitair Medisch Centrum (LUMC) met als doel patiënten en hun ouders van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Het is hét expertisecentrum van Nederland op gebied van aangeboren hartafwijkingen, van de foetale tot en met de volwassen leeftijd.

Het ontwerp is aangeleverd door Daphne Ouwerkerk (), de bouw van de medische website (+ hosting en onderhoud) is door mij verzorgd. Een technisch gezien uitdagend onderdeel was de weergave van de laatste PubMed artikelen op de profielpagina van iedere specalist. Dit is opgezet m.b.v. de WP All Import plug-in. Daarnaast worden er m.b.v. de Advanced Custom Fields (ACF) plug-in verschillende maatwerk velden op o.a. de profielpagina’s getoond, en is er m.b.v. de Custom Post Type UI plug-in een aantal custom post types aangemaakt, om teamleden, aandoeningen en onderzoek overzichtelijk apart te groeperen.

Het is een frisse, moderne, gebruiksvriendelijke website geworden, d.m.v. responsive design geschikt voor elk schermformaat.

Portfolio Boris Hoekmeijer Full Webpage Cahal
Portfolio Boris Hoekmeijer Website Cahal

Vindbaarheid (SEO)

Een Er is de nodige aandacht besteed aan het optimaliseren van de vindbaarheid (SEO), tegenwoordig samen met gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste component van een website. Zo kun je je onderscheiden van de rest van het veld!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2021 ★ Gepubliceerd: December 1, 2020
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *