Berghaus Edelhirsch

logo & website ontwerp

Van ontwerp tot vertaling

Berghaus Edelhirsch is een grote, luxe vakantievilla in het prachtige Karinthië, Oostenrijk, op het drielandenpunt met Italië en Slovenië. Eigendom van de familie van Rijssel, en gebouwd door de gerenommeerde vakantievilla-ontwikkelaar . Voor hen heb ik de villa-naam bedacht, het logo ontworpen, de website ontworpen en gebouwd en de teksten geredigeerd vertaald.

Logo ontwerp

De kans is groot dat je bij verblijf in deze regio, een edelhert tegen het lijf loopt, of er in de kneipe een aan de wand ziet hangen. Een geschikt embleem voor een vakantiewoning op deze locatie dus! De warme achtergrondkleuren van het logo ontwerp beelden de ondergaande zon uit.

Portfolio Boris Hoekmeijer Logo Ontwerp Berghaus Edelhirsch

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp Berghaus Edelhirsch
Portfolio Boris Hoekmeijer Full Webpage Berghaus Edelhirsch

Website ontwerp vakantiehuis

De website, het visitekaartje van de vakantievilla en tegelijk het boekingsysteem voor het vakantiehuis heeft een persoonlijke, warme en zonnige uitstraling meegekregen, die de sfeer van deze prachtige vakantielocatie weergeeft.

De verschillende pagina’s zijn voorzien van prachtige foto’s van villa en omgeving, en geven uitgebreid alle informatie over de voorzieningen in en om het huis. Uiteraard kun je ook de boeking via de website reserveren. De complete website is viertalig uitgerust d.m.v. de WPML plug-in: Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

Vindbaarheid (SEO)

Er is extra aandacht besteed aan het optimaliseren van de vindbaarheid (SEO), tegenwoordig samen met gebruiksvriendelijkheid het belangrijkste bestanddeel van een website. Zo kun je je onderscheiden van de rest van de competitie!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2021 ★ Gepubliceerd: May 1, 2021
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *