Website advies

Een effectieve website is voor elk bedrijf van enorme waarde. Het kan u veel naamsbekendheid en klanten opleveren.

Het kan echter ook zijn dat het rendement van de website u juist tegenvalt. Had u er meer van verwacht? Hogere bezoekersaantallen, meer klanten? Misschien kunt u met wat gerichte acties een stuk hoger in google terechtkomen, of meer bezoekers weten te overtuigen klant bij u te worden. Hiervoor kunnen allerlei oorzaken zijn: techniek, tekst, vormgeving, informatiestructuur, noem maar op.

sitescan

Er komt veel bij kijken een goede, effectieve website te bewerkstelligen. Belangrijk is in ieder geval dat u zich als organisatie realiseert dat u hierin een sleutelrol speelt. U hebt namelijk de kennis van de markt en de doelgroep waarop uw product of dienst zich richt, en u bepaalt de visie en richting van uw organisatie! Het gaat erom deze kennis, visie en ervaring in uw website te stoppen zodat bezoekers dit ook al ervaren als ze nog geen persoonlijk contact met u hebben gehad.

Hoe kan ik hierbij helpen?

Ik ga voor u de website doorlichten. Wat kan er beter, effectiever? Ik maak naar aanleiding van deze sitescan binnen een vooraf afgesproken tijdsbestek (dan heeft u de kosten onder controle) een lijst met alle punten die kunnen bijdragen aan een hoger rendement, en een web advies. Dat is een plan hoe het optimaliseren van de website uitgevoerd kunnen worden.

U kunt er dan voor kiezen om de verbeteringen door mij te laten uitvoeren, maar het is ook uw goed recht om dit door iemand anders te laten doen. Het maakt mij niet uit, kies de beste oplossing voor uzelf.

Wilt u meer weten? Op de vindt u alle informatie.