Little & Pure

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

Little & Pure, ooit begonnen als , ontwerpt alles zelf: unieke retro klapledikanten, aankleedtafels, schoolplaten en allerlei hippe wollen babykamer en yoga accessoires. Mooi vormgegeven, uitgevoerd in zachte tinten en met een hoge kwaliteit.

Little & Pure trekt al aardig wat aandacht in binnenhuisarchitectuurland: er zijn samenwerkingsverbanden met Sanoma en Loods5, er is volop lof in diverse Nederlandse blogs, en ook vanuit het buitenland is er veel interesse. Het grote succes is een kwestie van tijd!

Het logo ontwerp is een herziene versie van het oorspronkelijke Droomkinderkamer logo.

logo ontwerp little and pure

website ontwerp little and pure
ontwerp little and pure homepage

ontwerp little and pure winkelpagina

Website ontwerp

De hippe stijl en zachte tinten komen ook in het website tot uiting. De opzet is tweeledig: allereerst is het merk Little & Pure duidelijk neergezet. Dit komt tot uiting in de toon van de teksten, in de kleuren, lettertypes en vormen. In de tweede plaats is het ook een webshop: je kunt er alle Little & Pure producten bestellen.

Vanwege de groeiende populariteit was het daarom niet alleen belangrijk een mooie stijl voor de website te ontwikkelen, de gebruiksvriendelijkheid, informatiestructuur en techniek speelden ook een belangrijke rol. De website is dan ook drietalig (Nederlands, Engels en Duits) en geheel in een responsive design uitgevoerd, waardoor de WooCommerce webshop, het blog, en alle andere pagina’s mooi en goed leesbaar worden weergegeven op alle schermformaten.De website is ook te zien op de WPML showcase pagina:

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2015 ★ Gepubliceerd: February 13, 2016
1 Comment

  • Willemijn says:

    Boris heeft het logo en de website voor https://www.littleandpure.com ontworpen.
    Het was een zeer plezierige manier van samenwerken. Tijdens het bouwen van de site kon ik mee kijken. Wanneer ik een nieuw idee had of verandering paste hij dit na mailcontact gelijk voor me aan en zag ik dezelfde dag het resultaat. Dit werkte voor mij heel fijn en was zo zeer betrokken bij het ontwerpproces. Boris heeft mijn wensen goed aangevoeld en kwam met hele leuke aanvullingen. Boris nogmaals bedankt daarvoor! Wanneer ik weer een website nodig heb, heb ik mijn adresje wel gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *