Fetal Heart Academy

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

De Fetal Heart Academy is gestart om prenatale screening naar onder andere foetale hartafwijkingen in Nederland naar een zo hoog mogelijk niveau te helpen. Een wereldwijd unieke echoscopie kennisbank van bewegende beelden.

logo ontwerp Fetal Heart Academy
homepage ontwerp fetal heart academy

beelden pagina ontwerp Fetal Heart Academy

video pagina ontwerp Fetal Heart Academy

Website ontwerp

Het ontwerp van deze medische website is vanwege de grote hoeveelheid informatie sterk gefocust op overzichtelijkheid en gebruiksgemak. Een simpel menu, overzichtelijke beelden-categorie pagina, en per foetale hartafwijking een rits tabs met video en foto materiaal. Het broodkruimelpad zorgt ervoor dat de bezoeker altijd weet waar hij/zij zich bevindt, en gemakkelijk een treetje hoger kan om vergelijkbare casussen te bekijken. Maar kijkt u toch vooral zelf eens op de site :-).Het ontwerp staat ook in de showcase van WPML (Multilanguage module voor WordPress)!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 19, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *