Dutch Pilot Gig Association

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

Pilot gig roeien is in opkomst in Nederland! Oorspronkelijk ontstaan in Cornwall, intussen is de vonk hier goed overgesprongen. Pilot gig roeien is in een grote roeiboot in open water roeien. De elementen trotseren. Hoge golven, harde wind. Sport voor echte bikkels dus!
De DPGA (Dutch Pilot Gig Association) is het Nederlandse verbond van pilot gig roeiers, en is aan het uitgroeien tot een professionele organisatie, actief op zoek naar nieuwe leden.

Het logo ontwerp is een combinatie van een aantal elementen: nationale uitstraling (oranje, blauw), een grote boot om het verschil met andere takken van roeisport duidelijk te maken, en golven.

Ontwerp logo DPGA
Ontwerp homepage DPGA

Website ontwerp

De DPGA (Dutch Pilot Gig Association) is het Nederlandse verbond van pilot gig roeiers, en is uitgegroeid tot een professionele organisatie, actief op zoek naar nieuwe leden. Een modern ontwerp voor een sport met een klassiek karakter was daarom een must. Moet kunnen! Sport, en pilot gig roeien in het bijzonder, levert prachtige actiefoto’s op, wat een geweldige inspiratiebron is voor een krachtig sport website ontwerp. Het zoute zweet en zeewater spat van je scherm!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: May 19, 2017
1 Comment

  • Boris heeft naar grote tevredenheid een erg mooie website gebouwd en ook een erg mooi logo ontworpen. Wensen die wij hadden werden opgepakt en verwerkt in de website en Boris dacht actief mee met (technische) oplossingen.
    De samenwerking met Boris hebben wij dan ook als erg prettig ervaren en ook nu, een paar maanden later na live gaan van de website, hebben we nog steeds een prettige samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *