IFCIR

logo, & website ontwerp

Logo ontwerp

Het International Fetal Cardiac Intervention Registry is een wereldwijd samenwerkingsverband van foetale hartcentra om onderzoeksdata te bundelen en zo over voldoende data te beschikken om tot gedegen wetenschappelijk onderzoek te kunnen komen.

De opzet is met opzet eenvoudig en zo gebruiksvriendelijk mogelijk gehouden, omdat researchers uit verschillende culturen en landen gebruik van zullen maken. Een minimalistisch maar modern ontwerp voor een beroepsgroep met vooral functionele eisen.

De wens van de initiatiefnemers van IFCIR was een eenvoudig maar duidelijk herkenbaar logo, met daarin verwerkt: hart, moeder, foetus. Het beeldmerk is minimalistisch vormgegeven en de contrastrijke kleuren zorgen voor een sterke uitstraling. Een zwangere moeder omarmt haar foetus en het foetale hart.

logo ontwerp IFCIR
website ontwerp IFCIR

Website ontwerp medisch onderzoek

Het website ontwerp draait om een wereldkaart, waarop de participerende centra met harten zijn aangegeven. Met zowel een klik als een mouseover (met de muis eroverheen bewegen) genereert de contactinformatie per centrum.

De link naar de REDCap database geeft toegang tot een database waarop verrichtingen kunnen worden ingevoerd.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2011 ★ Gepubliceerd: June 16, 2011
1 Comment

  • Thanks Boris for both fast and great looking design and building of our IFCIR website!
    I hope we can continue to collaborate, and I can wholeheartedly recommend your services to others.

    Kind Regards

    Dick Oepkes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *