De Vries Projecten

website bouw

Ingenieur Mark de Vries heeft zich gespecialiseerd in het managen van grote projecten, meestal voor de overheid op het gebied van infrastructuur en waterwegen. Hij heeft hierbij bijzonder oog voor duurzame oplossingen, en is bedreven in het opereren in politiek gevoelige omgevingen.

Dat is mooi, maar hoe zit het met die website?

website ontwerp de vries projecten homepage
devriesprojecten-website-portfolio-page
De website is een paar jaar geleden ontworpen en gebouwd. Er is destijds geen aandacht besteed aan responsive design, of de mogelijkheid zelf content toe te voegen. Omdat Mark nog heel tevreden was over de vormgeving, is besloten de bestaande vormgeving als uitgangspunt te nemen.

Met de gebruiksvriendelijkheid zat het al goed, en De Vries Projecten was nog heel tevreden over de vormgeving. Dus gewoon opnieuw bouwen, maar nu in WordPress, zodat content eenvoudig kan worden uitgebreid en aangepast, en geheel voorzien van een responsive design, dus geschikt voor weergave op alle schermformaten.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2015 ★ Gepubliceerd: February 13, 2016
1 Comment

  • Experienced Civil Engineering Project Manager

    Boris Hoekmeijer heeft voor mij een statische html-website omgebouwd tot een responsive website in WordPress. Hierdoor kan ik eenvoudiger mijn website bijwerken. Hij heeft in korte tijd de essentie van de oude website weten te doorgronden en dit gevangen in de nieuwe website. Hij luisterde goed naar mijn wensen en kwam met goede en slimme ideeën voor verbeteringen om de website toekomstbestendiger te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *