7huijzen Food Quality & Innovation Management

logo ontwerp

Ontwerp logo 7huijzen Food Quality & Innovation Management

Voedselkwaliteit, innovatie en management is een breed palet, dat zich niet gemakkelijk in één beeld laat vangen. Kwaliteit en creativiteit zijn echter de steunpilaren onder elk van deze takken, waardoor is gekozen voor een beeldmerk dat deze waarden uitdraagt: eenvoudig, doeltreffend en smaakvol.

Logo 7huijzen
Portfolio Boris Hoekmeijer 7huijzen Website Full Page

ontwerp wesite

Website ontwerp 7huijzen FQIM

Mark Zevenhuijzen is expert op het gebied van voedselkwaliteit en innovatie. Voor zijn nieuwe organisatie ontwerp ik het logo, en ontwerp en bouwde ik de creatieve website die past bij zijn talent.

Gebruiksvriendelijk content management

De creatieve vormgeving en bewegende delen passen goed bij de creatieve, maar gestructureerde aanpak van 7huijzen. De op maat gebouwde WordPress website is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface en een op maat geschreven handleiding voor het content management.

Vindbaarheid (SEO)

Er is veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de vindbaarheid (SEO) op elke individuele pagina. Door dit gedegen aan te pakken val je direct op in de zoekresultaten!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2023 ★ Gepubliceerd: November 12, 2023
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *