betaalbare en betrouwbare hosting

 

Uw website kan prachtig zijn, en bijzonder effectief. Als de webserver waar hij op draait echter tekort schiet, wordt uw website traag, of zelfs onbereikbaar. Hiervoor wordt u door bezoekers en Google gestraft: bezoekers zullen niet snel terugkeren naar een website die onbereikbaar of traag is. Google houdt in haar ranking systeem rekening met de reactiesnelheid van de website.

Kortom: als u uw organisatie serieus neemt, neem dan uw hosting ook serieus neem. Er zijn legio partijen die voor heel weinig geld uw website hosten. Maar zij moeten ook geld verdienen. En dus worden er teveel websites op één server gezet, is de helpdesk slecht bereikbaar, en wordt elke andere mogelijkheid om in de marge iets te besparen benut.

Uptime garantie

Dit wil ik mijn klanten besparen. In mijn design werk kies ik voor kwaliteit, in mijn hosting ook. Niet tegen de allerlaagste prijs, maar wel met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Daarom staat er bijvoorbeeld ook een uptime garantie in. Dat betekent dat ik ervoor in sta dat uw website 99% van de tijd bereikbaar is. Wat u mag verwachten is een vlot reagerende, goed bereikbare website, en goede ondersteuning bij problemen.

Er zijn 3 hosting mogelijkheden (zie tabel): brons is voor “eenvoudige” websites (zonder database/cms systeem); zilver is voor websites met een CMS systeem (WordPress, Joomla!, Drupal, etc), maar een beperkte grootte. Voor websites met een CMS systeem dat uitgebreid benut wordt (veel inhoud, veel functionaliteiten, veel bezoekers, etc.) is er het gouden abonnement.
Voor alle drie geldt dat het eerste .NL domein gratis is inbegrepen. Extra .NL domeinen kosten €15 per jaar. Andere domeinextensies kunnen natuurlijk ook (.com, .net, etc.).

 

Brons Zilver Goud
Opslagruimte 300 MB 700 MB 1200 MB
Datalimiet per maand 4 GB 8 GB 12 GB
1 gratis .NL domein Ja Ja Ja
Domein aliassen 10 25 onbeperkt
E-mail boxen 10 25 50
E-mail aliassen onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Webmail Ja Ja Ja
Minimale uptime 99% 99% 99%
Support Ja Ja Ja
Database geen 1 MySQL 2 MySQL
FTP accounts 1 1 1
Control panel Direct Admin Direct Admin Direct Admin
       
Kosten hosting per maand* € 10 € 17,50 € 25

*Alle prijzen zijn ex. BTW, en onderhevig aan de algemene voorwaarden van Boris Hoekmeijer/iSpace.