Betaalbare en robuuste hosting pakketten

Uw website kan enorm veel bezoekers trekken en er prachtig uitzien. Als de webserver waar hij op draait echter tekort schiet, wordt uw website traag, of zelfs onbereikbaar. Hiervoor wordt u door bezoekers en Google gestraft: bezoekers zullen niet snel terugkeren naar een website die onbereikbaar of traag is. Google houdt in haar ranking systeem rekening met de reactiesnelheid van de website.

Kortom: als u uw organisatie serieus neemt, neem dan uw hosting pakket ook serieus. Er zijn genoeg prijsvechters voorhanden, maar het moet ergens vandaan komen. Er zullen dus altijd beperkingen zijn: qua hardware (verouderde, tragere servers en verbindingen), qua ondersteuning (alleen per mail bereikbaar), of qua technische mogelijkheden (beperkingen, zwakke monitoring systemen, of met heel veel websites op één server). Voor hobbyisten allemaal prima, maar voor een ondernemer die begrijpt dat een effectieve website onmisbaar is voor een succesvolle onderneming is dit type hosting provider geen serieuze optie.

Net als bij de logo’s die ik ontwerp en de websites die ik bouw, is ook bij hosting kwaliteit voor mij het meest belangrijk. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dat wel. Het hoeft ook niet meer te kosten dan nodig 🙂 . Ik werk hiervoor samen met een betrouwbare partij, waar goede service en beveiliging (al heel wat providers meegemaakt waar DDOS aanvallen het serverpark uitschakelen, dat heb ik met mijn partner nog nooit meegemaakt in al die jaren) hoog in het vaandel staat. Zij beheren de servers voor mij, ik beheer de complete website hosting omgeving voor u, en neem u het werk uit handen. Is er onverhoopt een storing? Dan meldt u het bij mij, en ik ga aan de slag en schakel zonodig andere partijen in. Maar u hoeft slechts naar één loket voor support: mij.

Kortom, wat u mag verwachten is een vlot reagerende, stevig beveiligde, goed bereikbare website, en goede ondersteuning mochten er toch problemen ontstaan.

Er zijn 3 hosting mogelijkheden (zie tabel):

  • brons is voor “eenvoudige” websites (zonder database/CMS systeem).
  • zilver is voor websites met een CMS systeem (WordPress, Joomla!, Drupal, etc), tot en met gemiddelde grootte.
  • voor CMS websites die zware eisen stellen (veel bezoekers, of complexe functionaliteiten zoals een webshop) het pakket ‘goud’.

Voor alle drie geldt dat het eerste .NL domein gratis is inbegrepen. Extra .NL domeinen kosten €15 per jaar. Andere domeinextensies kunnen natuurlijk ook (.com, .net, etc.).

foto serverruimte

Pakket

Brons

Zilver

Goud

Opslagruimte300 MB1000 MB1500 MB
Datalimiet per maand4 GB8 GB12 GB
1 gratis .NL domeinJaJaJa
Domein aliassen1025
E-mail boxen102550
E-mail aliassen
WebmailJaJaJa
SupportJaJaJa
Databasegeen1x MySQL2x MySQL
FTP accounts125
Control panelDirect AdminDirect AdminDirect Admin
    
Kosten hosting per maand*€ 11€ 17,50€ 25

*Alle prijzen zijn excl. BTW, en onderhevig aan de van Boris Hoekmeijer/iSpace.