Rodeca

website ontwerp

Product portfolio website versie 2

Rodeca Systems uit Alphen aan den Rijn produceert een bijzonder, transparant kunststof bouwmateriaal. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, wat al veel architecten heeft geïnspireerd tot het verwerken ervan in binnen- en buitenkant van hun ontwerpen van bedrijfspanden, kerken, brandweerkazernes, enzovoort.

De website van 2011 was flink aan modernisering toe. Zowel de vormgeving als de informatiestructuur zijn volledig herzien. Alles heeft een frisse, moderne look & feel gekregen, en de prachtige architectuur die m.b.v. Rodeca bouwelementen zijn verfraaid krijgen nog meer aandacht dan voorheen. Op deze manier is de gehele website één showcase van hun product.

Dew website is wederom gebouwd in WordPress, en voorzien van maatwerk vormgeving.

Op de Toepassingen pagina worden alle mogelijke toepassingen geëtaleerd. Op de Projecten pagina ziet u de enorme diversiteit aan projecten waarin Rodeca gebruikt is.

Functioneel interessant zijn de pagina’s voor systemen, toepassingen en projecten. Als men van bijvoorbeeld toepassingen een pagina selecteert, verschijnen in de zijbalk alle systemen die er geschikt voor zijn, en alle projecten waarin de toepassing is gebruikt.

Op die manier kunnen architecten gemakkelijk voorbeelden zien van de enorme variëteit aan mogelijkheden.

De Belgisch/Luxemburgse website is identiek aan de Nederlandse, maar is tweetalig uitgevoerd.

of de meertalige uitvoering:

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp Rodeca V2

Rodeca Nieuwe Website Toepassingen Pagina Boris Hoekmeijer Webdesign

Rodeca Nieuwe Website Project Pagina Boris Hoekmeijer Webdesign
website ontwerp Rodeca

website ontwerp Rodeca - toepassing pagina

Het oude website ontwerp

In 2011 ontwierp en bouwde ik de eerste WordPress website voor Rodeca, volledig op maat ontworpen, en toegespitst op het etaleren van hun prachtige product portfolio<. Hier leest u meer over het ontwerp destijds, en kunt u het oude website ontwerp bekijken.Hun oude HTML-website deed de prachtige resultaten die Rodeca samen met de architecten heeft neergezet geen eer aan. Doel werd dus om de basisvormgeving minimalistisch te houden, en de focus op de producten en hun resultaten in de praktijk te richten.Dit is goed gelukt, mede door de grote hoeveelheid mooie foto's die men bij Rodeca al beschikbaar had. Het is nu een prachtige product portfolio website.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2011-2019 ★ Gepubliceerd: January 16, 2019
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *