Shoot like a woman

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

Shoot like a woman is de foto portfolio website van fotografe Colinda Ros.Het vrouwelijke aspect aan haar foto’s is een belangrijk stijlkenmerk, dat moest dus ook in het logo ontwerp duidelijk tot uiting komen.

Een vrouw met een camera dus! Het minimalistische, maar toch gedetailleerde beeldmerk leent zich bovendien erg goed voor de zwart-witte vormgeving van de website.

logo ontwerp shoot like a woman
website ontwerp shoot like a woman - homepage

website ontwerp shoot like a woman - portfolio pagina

Website ontwerp

Colinda is een eigenzinnige fotografe, daar past een eigenzinnig vormgegeven website bij. Het website ontwerp is grotendeels door haar zelf bedacht, en door ons samen verder uitgewerkt. Het resultaat is een minimalistische, strak vormgegeven website waarin de fotografie centraal staat, en de foto’s eruitknallen!

Als extra service kunnen haar klanten kort na de opdracht inloggen en hun foto’s alvast online bekijken.

De WordPress website is voorzien van een responsive design, en past zich daardoor probleemloos aan elk schermformaat aan.

N.B.:de Shoot like a woman website is inmiddels offline.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2015 ★ Gepubliceerd: February 9, 2015
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *