UdinkSchepel Advocaten

website ontwerp

Ontwerp website advocatenkantoor

UdinkSchepel Advocaten is ontstaan uit de fusie tussen Udink Advocaten en SBS Advocaten, beide uit Den Haag.
Het advocatenkantoor geniet een zeer goede reputatie bij grote ondernemingen, vanwege hun grote mate van ervaring in het ondernemingsrecht.

Het website ontwerp is zorgvuldig afgestemd op de uitstraling die een ervaren advocatenkantoor met grote(re) ondernemingen als doelgroep nodig heeft: rustig, ruimtelijk, overzichtelijk, modern en professioneel.

Omdat de standaard WordPress content management mogelijkheden beperkt en niet erg gebruiksvriendelijk zijn en eenheid in de vormgeving te garanderen, is voor elk type pagina een sjabloon gebouwd waarin de content manager eenvoudig foto’s, contactgegevens, lijsten en andere tekst kan invoeren.

portfolio website ontwerp screenshot homepage UdinkSchepel advocaten
portfolio item website ontwerp UdinkSchepel advocaten - advocatenpagina
portfolio item website ontwerp UdinkSchepel advocaten - advocatenpagina close-up

Advocatenprofiel

Elke advocaat heeft zijn/haar eigen profielpagina, zodat de bezoeker gemakkelijk inzicht krijgt in welke jurist het meest geschikt is, en direct contact kan opnemen. De advocaten zelf kunnen op deze pagina hun ervaring tonen d.m.v. een c.v. en een blog. Tenslotte houdt een goede jurist ontwikkelingen binnen het vakgebied goed in de gaten.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2017 ★ Gepubliceerd: November 16, 2017
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *