Webdesigner in de Bollenstreek

Webdesigner in de Bollenstreek nodig?

Uw website is dé manier om uw organisatie aan de wereld te presenteren, een prachtig uithangbord! Het is de plaats waar u bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst moet weten aan te sporen om niet verder te kijken, maar contact met ú op te nemen.

Hierop heeft u zelf veel invloed! Door een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en goed op de doelgroep afgestemde website te laten ontwerpen door een webdesigner, en deze van de juiste, gerichte informatie te voorzien, zult u merken dat u het aantal contacten flink kunt laten toenemen, en dat groeiende aantal contacten bezorgt u ook een groter aantal klanten! Investeren in een gedegen website betaalt zich zeker uit in een hoger rendement. Het is daarom verstandig niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar de baten.

Nog belangrijker dan de website zelf, is de vindbaarheid. Ik zorg ervoor dat de opzet van uw website maximaal op is voorbereid (SEO), en kan u verder helpen uw website zo optimaal mogelijk op de Google zoekmachine af te stemmen.

webdesign voorbeeld Tolerando

Website ontwerp voorbeeld Tolerando

Passie voor webdesign

Mijn passie is het ontwerpen en bouwen van de beste website voor elke situatie. Mijn benadering is persoonlijk, gedreven en creatief. Ik lever maatwerk, vind overal een oplossing voor en rust niet voordat het 100% goed is.

Ik houd van een open communicatie. Die is ook heel belangrijk, want u bent zelf de belangrijkste factor in het ontwikkelen van een nieuwe website! Uw kennis van de markt, visie, wensen, ideëen, smaak, brengen we in kaart, waarna ik aan de slag ga om dit geheel te vertalen, eerst naar een website ontwerp, en daarna naar een website.

webdesign voorbeeld iSpace

Website ontwerp voorbeeld iSpace

Gedurende dit proces hebben we vaak contact, zodat u aan het eind van de rit niet met een website zit die heel anders uitpakt dan de bedoeling was. Ik behandel mijn klanten namelijk zoals ik zelf als klant behandeld wil worden. En als u een tevreden klant bent, verspreidt u vanzelf mijn goede reputatie.

Ervaring

Door mijn uitgebreide ervaring in ICT, klantenservice, informatiestructuren en communicatie ben ik goed in staat uw wensen te vertalen naar een praktisch webdesign. Ook het schrijven of redigeren van teksten (Nederlands, Engels, Duits) is geen probleem voor me, mocht u dit lastig vinden of de tijd u ontbreken.

Ik werk vanuit Voorhout, middenin de Bollenstreek, maar mijn werkterrein beslaat heel Nederland. Neemt u gerust eens op voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor graag uw wensen en ideëen, en kan u dan meer vertellen over wat de mogelijkheden zijn.