WECAM

ontwerp website

Website ontwerp WECAM

WECAM is het Willem Einthoven Center for cardiac arrhythmia research and management. Een samenwerkingsverband tussen de cardiologische specialisten van het LUMC en het Aarhus University Hospital in Denemarken.

Deelnemers & projecten

De website biedt up-to-date inzicht in de leden van het WECAM-team, de onderzoekslijnen, opleidingsplekken en algemeen nieuws op het gebied van hartritmestoornissen.

Portfolio Boris Hoekmeijer Full Webpage Wecam
Portfolio Boris Hoekmeijer Profile Page Wecam

Maatwerk interface content management

De website is strak vormgegeven. Een beetje quirky, want de content staat niet links, rechts of gecentreerd, maar net links van het midden. Dit geeft het geheel net een eigenwijze look an past bij het speerpunt van de website, dat ook gaat over afwijkingen van het normale.

Door de op maat gemaakte content management interface is het eenvoudig teamleden, onderzoekslijnen en opleidingsplaatsen toe te voegen. De PubMed publicaties worden automatisch periodiek gesynchroniseerd met PubMed m.b.v. WP All Import.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2023 ★ Gepubliceerd: March 2, 2022
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *