De Rode Cellist

Website De Rode Cellist

ontwerp website musicus / docent

Bas de Rode is een begenadigd cellist die daarnaast veel ervaring en plezier heeft in het geven van celloles, aan alle leeftijden. Bij kinderen is hij erg populair vanwege zijn prettige en opbouwende aanpak, voorzien van de nodige humor.

Om je als zelfstandig musicus / docent aan het publiek te presenteren is een goede website onontbeerlijk. Het ontwerp van de website is modern, fris, en straalt tegelijkertijd de persoonlijke benadering van Bas uit.

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp De Rode Cellist

Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp De Rode Cellist Navigatie
Portfolio Boris Hoekmeijer Website Ontwerp De Rode Cellist About Pagina

Vindbaarheid (SEO)

Een website ontwerp voor een musicusvraagt om een wat eigenzinnige en creatieve vormgeving, die tegelijkertijd overzichtelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Dat alles komt op de site mooi samen. Er is daarnaast de nodige aandacht besteed aan het optimaliseren van de vindbaarheid (SEO), tegenwoordig samen met gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste component van een website. Zo kun je je onderscheiden van de rest van het veld!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2019 ★ Gepubliceerd: October 11, 2019
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *