Wakeboarder

website & t-shirt ontwerp

Website ontwerp

Wakeboarder.nl is het initiatief van een gepassioneerde wakeboarder die niets liever wil dan de liefde voor het wakeboarden en andere spectaculaire watersporten als waterskiën, wakesurfen, barefoot skiën, kneeboarden en hydrofoiling bij anderen aanwakkeren.

Dat vraagt om een spectaculaire sport website! Het website ontwerp is sterk gericht op visual impact, tot uiting gebracht door de vele mooie foto’s en visuele effecten. Veel van de aangeboden informatie is opgenomen in de uitgebreide homepage die start met een schermvullende slideshow, om door verder naar benden te scrollen voor meer informatie, waarna de binnenpagina’s binnen de viewport (het scherm) blijven. De website is gebouwd op basis van een responsive design, en past zich dus aan de beschikbare schermgrootte aan.

De opdrachtgever kan eenvoudig zelf fotoseries en pagina’s toevoegen, dankzij de handige handleiding-op-maat die ik altijd mee-lever en in een bijeenkomst overdraag.

website ontwerp wakeboarder homepage slide

website ontwerp wakeboarder
t-shirt ontwerp wakeboarder

T-shirt ontwerp

Nadat de website klaar was, heb ik ook een t-shirt opdruk ontworpen. Het Wakeboarder logo is aangeleverd, de speedboat is gemaakt in Adobe Illustrator.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2014 ★ Gepubliceerd: May 19, 2014
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *