PhoneFix

logo & website ontwerp

Logo ontwerp

PhoneFix uit Rotterdam repareert smartphones en tablets. Je kunt direct via de website een afspraak maken om langs te komen, of je apparaat opsturen.

De opdracht was om een herkenbaar logo te ontwerpen, voorzien van kleurverloop, schaduw, en een licht 3D effect, passend bij de professionele aanpak van PhoneFix. De uitstraling van het logo ontwerp past bij de bekende iPhone app icoontjes.

logo ontwerp phonefix
ontwerp phonefix homepage

website ontwerp phonefix categorie pagina

website ontwerp phonefix reparatie pagina

Website ontwerp

Het smartphone reparatie website ontwerp is gebouwd in het flexibele WordPress CMS, en d.m.v. een slimme constructie van tags en categorieën dusdanig opgebouwd, dat het klikken op een tag gelijk een pagina oproept van de relevante categorieën. Elke categorie geeft daarna de diverse mogelijke smartphone en tablet reparaties weer.

Het geheel is ontworpen en gebouwd met een grote nadruk op zoekmachineoptimalisatie (oftewel SEO) om de vindbaarheid)zo hoog mogelijk te krijgen in een sterk concurrende markt. Uiteraard is de bezoekerservaring hierbij het belangrijkste criterium geweest.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik als zelfstandige ondernemer bezig, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris

© 2013 ★ Gepubliceerd: June 6, 2013
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *