Website Little & Pure

header-website-littleandpure

Project: Ontwerp website Little & Pure webshop

Website: LittleAndPure.com

Werkzaamheden: Maatwerk ontwerp gebouwd in WordPress en WooCommerce

Bijzonderheden:

Little & Pure, ooit begonnen als Droomkinderkamer, ontwerpt alles zelf: unieke retro klapledikanten, aankleedtafels en allerlei hippe wollen babykamer en yoga accessoires. Mooi vormgegeven, uitgevoerd in zachte tinten en met een hoge kwaliteit.

Het website ontwerp straalt dit alles ook uit: speels en hip uitgevoerd, met zachte tinten. De opzet is tweeledig: allereerst is het merk Little & Pure duidelijk neergezet. Dit komt tot uiting in de toon van de teksten, in de kleuren, lettertypes en vormen. In de tweede plaats is het ook een webshop: je kunt er alle Little & Pure producten bestellen.
Omdat het doel is om ook over de grens naam te maken, is de hele website in Nederlands, Engels en Duits uitgevoerd.

Homepage

website-littleandpure-homepage

Little & Pure trekt al aardig wat aandacht in binnenhuisarchitectuur: er zijn samenwerkingsverbanden met Sanoma en Loods5, en is er volop lof in diverse nederlandse blogs. Het grote succes is een kwestie van tijd!

Het was daarom niet alleen belangrijk een mooie stijl voor de website te ontwikkelen, de gebruiksvriendelijkheid, informatiestructuur en techniek speelden ook een belangrijke rol. De website is dan ook geheel uitgevoerd in een responsive design, waardoor de WooCommerce webshop, het blog, en alle andere pagina’s mooi en goed leesbaar worden weergegeven op alle schermformaten.

Shop pagina

website-little-and-pure-shop-page

De website is ook te zien op de WPML showcase pagina:Little & Pure op showcase WPML

Copyright © 2015 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Little & Pure — 1 Comment

  1. Boris heeft het logo en de website voor https://www.littleandpure.com ontworpen.
    Het was een zeer plezierige manier van samenwerken. Tijdens het bouwen van de site kon ik mee kijken. Wanneer ik een nieuw idee had of verandering paste hij dit na mailcontact gelijk voor me aan en zag ik dezelfde dag het resultaat. Dit werkte voor mij heel fijn en was zo zeer betrokken bij het ontwerpproces. Boris heeft mijn wensen goed aangevoeld en kwam met hele leuke aanvullingen. Boris nogmaals bedankt daarvoor! Wanneer ik weer een website nodig heb, heb ik mijn adresje wel gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *