Website Droomkinderkamer

Project: Ontwerp website Droomkinderkamer webshop

Website: droomkinderkamer.nl

Werkzaamheden: Maatwerk ontwerp gebouwd in WordPress

Bijzonderheden: Droomkinderkamer combineert in haar webshop vintage kinderledikantjes met retro en moderne accessoires. Voor aanstaande moeders met een goed ontwikkeld gevoel voor design!

Het website ontwerp is maatwerk, en gebouwd in WordPress. De webshop is van WooCommerce, uitgerust met diverse uitbreidingen zoals een iDeal betalingsmogelijkheid en diverse verzendkosten en BTW mogelijkheden. Het ontwerp combineert retro en moderne vormgeving, in frisse, vrolijke kleuren. De homepage is uitgerust met een slideshow waarin de verschillende objecten één voor één in beeld verschijnen, wat het speelse karakter illustreert.

Het responsive design zorgt ervoor dat de website ook op kleine schermen netjes en goed te bedienen wordt weergegeven, en door de uitgebreide, op maat gemaakte handleiding en overdracht, is de eigenaresse prima in staat zelf content zoals slides, producten en tekst toe te voegen en aan te passen.

N.B.:de Droomkinderkamer website is inmiddels vervangen door Little & Pure

Homepage

website-droomkinderkamer-homepage

Shop

website-droomkinderkamer-shop

Naast het website ontwerp heb ik voor Droomkinderkamer ook het logo ontworpen. Deze kunt u hier bekijken:
Logo Droomkinderkamer.

Copyright © 2014 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Droomkinderkamer — 1 Comment

  1. Boris heeft het logo en de website voor https://www.droomkinderkamer.nl ontworpen.
    Het was een zeer plezierige manier van samenwerken. Tijdens het bouwen van de site kon ik mee kijken. Wanneer ik een nieuw idee had of verandering paste hij dit na mailcontact gelijk voor me aan en zag ik dezelfde dag het resultaat. Dit werkte voor mij heel fijn en was zo zeer betrokken bij het ontwerpproces. Boris heeft mijn wensen goed aangevoeld en kwam met hele leuke aanvullingen. Boris nogmaals bedankt daarvoor! Wanneer ik weer een website nodig heb, heb ik mijn adresje wel gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *