Website COBRAdagen

header-website-cobradagen

Project: Ontwerp website COBRAdagen

Website: de oude website is intussen opgeheven.

Werkzaamheden: WordPress thema op maat, met categorie overview pagina’s op basis van tags.

Bijzonderheden: Het tweejaarlijkse COBRAdagen is een begrip in de medische wereld, drukbezocht door gynaecologen en chirurgen. De nieuwe website legt de focus op het congres, en voorzien van een mooi one-page design voor de drie belangrijkste pagina’s.

Het website ontwerp
De drie belangrijkste pagina’s (homepage, eerstkomende congres, inschrijven) zijn vormgegeven als one-page design, wat betekent dat je met simpele scrollbewegingen naar de volgende pagina vloeit. De overige pagina’s hebben iets andere vormgeving, om het verschil tussen beiden duidelijk te maken. Hier zijn de oude COBRAdagen en presentaties op te zoeken. De informatie is overzichtelijk en ruimtelijk ingedeeld, en het geheel werkt bijzonder gebruiksvriendelijk

COBRAdagen 2014 pagina

website-cobradagen-2014page

Het website ontwerp is gebouwd in WordPress (child theme op basis van Weaver Pro), zodat het gemakkelijk door de eigenaar van nieuwe informatie kan worden voorzien.

Historiepagina

website-cobradagen-2012page

Naast de nieuwe website is ook het logo gemoderniseerd:

Vernieuwd COBRAdagen logo

website-cobradagen-logo

Copyright © 2013 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website COBRAdagen — 1 Comment

  1. Boris has designed the website (http://www.cobradagen.nl) for a medical conference which I organise and he has done this with great effort, creativity and enthousiasm. Not only do I like the result but I really liked the process as well. Looking forward to the next project!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *